Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перші враження від нового Mercedes-Maybach GLS

На допрем҆ єрному показі кроссовера Mercedes-Maybach GLS деякі журналісти не шкодували компліментів для новачка і характеризували його не інакше як ультра розкішний та імпозантний автомобіль, який зможе затьмарити навіть седан Mercedes S-Class. Доречи головними конкурентами для моделі Maybach GLS стануть вже всім відомі Bentley Bentayga та Rolls-Royce Cullinan.

Mercedes-Maybach GLS побудовано на платформі стандартного позашляховика GLS, але зовні автомобіль має інший вигляд за рахунок перероблених бамперів, радіаторної решітки та фар головного світла. На Maybach GLS доступні базові 22-дюймові колісні диски, а за доплату можна вибрати 23-дюймові хромовані катки. На відміну від GLS, новий Maybach оснащений автоматичною підніжкою, яка прихована під бічною накладкою. Також, при відчиненні дверцят пневмопідвіска опускає кузов на 25 мм для більш зручної посадки. Ще однією фішкою кроссовера є функція E-Active Body Control яка нахиляє кузов автомобіля в бік повороту тим самим досягається ефект проходження поворотів мотоциклом. Налаштування повного приводу та системи Maybach Dynamic Select робить пересування на позашляховику дуже комфортним та плавним. Швидкостя автоматичної коробки перемикаються без затримок, але сам процес перемикання відчути майже не можливо.  

Під капотом Maybach GLS розташовано 4-літровий двигун V8 з двома турбінами, який розвиває 550 к.с. та 730 Нм куртного моменту. Розгін з 0 до 100 км/год триває 4,9 секунди, а максимальна швидкість обмежена напозначці у 250 км/год. Спільно з двигуном працює 48-вольтова електрична система та технологія Mercedes EQ Boost, яка у разі необхідності додає 22 к.с. та 250 Нм крутного моменту.

Інтер҆ єр Maybach GLS це розкіш та якість на максималках. Іншими словами важко описати найдорожчий салон у класі преміум позашляховиків. Виробник не поскупився на найдорожчу натуральну шкіру, дерево та полірований метал. Кількість приємних опцій комфорту зашкалює, адже на другому ряді сидінь панує атмосфера індивідуальної розкоші та комфорту та кліматичних умов. Мультимедійні можливості цієї моделі вражають не меньш ніж зовнішній лоск, адже в топовому виконанні на борту Maybach GLS є стереосистема Burmester premium з 27 динаміками.

За попередньою інформацією, вартість базвого Mercedes-Maybach GLS стартуватиме від 200 тисяч євро, що дорожче за флагманський седан Maybach, але трохи дешевше ніж Bentley Bentayga…

 

25.11.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перші враження від нового Mercedes-Maybach GLS

Політика конфіденційності